Svigagtige ordrer

& Kreditkort betalings tvister

Vi bruger forskellige kreditoplysningsbureauer og sender automatisk en standardmeddelelse til dem ved modtagelse af en svigagtig ordre eller tilbageførsel af betaling. En tilbageførsel er, når en kortindehaver tilbagefører eller bestrider en kreditkorttransaktion.

Chargeback, Reversal & Payment Disputes

Trustico ® kontrollerer hver bestilling for autenticitet

Vi verificerer ægtheden af hver ordre. Hvis din ordre stammer fra et mistænkeligt land, eller hvis du har brugt en åben proxy, er vi forpligtet til at finde ud af det. Vi vil straks tilbagekalde ethvert certifikat, der er udstedt, og indlede civile og strafferetlige sager.

Dine personlige oplysninger, IP oplysninger og domænenavn vil blive leveret til forskellige SSL Certifikatudstedere for at forhindre fremtidig svindel. Dit domænenavn kan være sortlistet og Internet-brugere vil være forsigtige med at handle med dit websted.

Tilbageførsel af tilbageførsler og betalings tvister

I tilfælde af at vi modtager en tilbageførsel eller tilbageførsel, vil vi straks videresende oplysningerne til et kreditoplysningsbureau. Dette vil til gengæld alvorligt påvirke din kreditværdighed. Vi er ikke forpligtede til at markere gælden som betalt, selv efter at vi har modtaget yderligere betaling for at rette op på situationen.

Vi bruger flere kreditoplysningsbureauer i flere lande-herunder Australien, USA, New Zealand, Storbritannien og Europa.

Ved modtagelsen af en tilbageførsel, tilbageførsel eller indledende betalings tvist vil der blive opkrævet ekstra gebyrer på det oprindelige ordrebeløb, og der oprettes en konto. I tilfælde af at kontoen ikke er betalt, vil vi indlede en retssag.

Yderligere gebyrer kan omfatte-men er ikke begrænset til-advokatsalærer, inddrivelse og opkrævning gebyrer, kredit rapporterings gebyrer og bankgebyrer.