Lænket SSL Certifikater

Køb Kun Fra En Pålidelig Udbyder

Når du opretter forbindelse til et websted via SSL, beslutter den besøgendes webbrowser at stole på SSL-Certifikatet baseret på hvilken attestering myndighed (CA) der har udstedt det faktiske SSL Certifikat. For at finde ud af det, ser browseren på sin egen indre liste over pålidelige nøglecentre (CA). Disse er tilføjet i browseren af leverandøren (såsom Microsoft, Google® og Mozilla).

Technical Information Support

De fleste SSL Certifikater er udstedt af nøglecentre (CA), der ejer og bruger deres egne Trusted Root CA Certifikater. Vi har kun udstedt SSL Certifikater i tillid til nøglecentre (CA'S) - dette betyder at de er allerede blevet føjet ind i browseren af leverandøren, og betragtes som meget betroet. Nogle nyere SSL Certifikater (såsom Extended Validation (EV) SSL Certifikater) kan indeholde et lænket Certifikat, men vi vil kun give lænket Certifikater hvor attestering autoritet (CA) ejer rod Certifikatet der er tilknyttet.

Nogle Virksomheder Udsteder Ringere SSL Certifikater

Nogle Nøglecentre (CA) har ikke et Pålidelig Rod Nøglecenter Certifikat tilstede i browsere, eller bruger ikke en rod, de ejer, og bruger en lænket rod for at deres SSL Certifikater kan blive betroet. Hovedsagelig er en certificeret myndighed (CA) med et Trusted Root CA Certifikat udsteder en lænket Certifikat som arver browser anerkendelse af et Trusted Root CA. Disse SSL Certifikater er kendt som lænket Root SSL Certifikater, og kan nu være ejet af SSL Certifikatets udsteder.

En Direkte Forbindelse er et tegn på Stabilitet & Tillid

For Certificering Myndighed (CA) at have og bruge sin egen Trusted CA rod Certifikat, som allerede er til stede i browsere, er et klart tegn på at de er over lang tid, stabil og troværdig organisation, der har langsigtede relationer med browser-leverandører (såsom Microsoft, Mozilla og Google) til optagelse af deres Trusted Root CA Certifikater. Derfor ses sådanne nøglecentre som værende væsentligt mere troværdig og stabile end lænket SSL Certifikat udbydere, der ikke har et direkte forhold til browser-leverandører, eller ikke bruger deres egne rod Certifikater til at udstede SSL Certifikater.

Du kan se de nøglecentre (CA), der har og bruger deres egne rodCertifikater ved at få dem vist i listen i din browser. Vi anbefaler ikke brug af en SSL Certifikat fra en leverandør, der ikke har et direkte forhold til browser-leverandør.